Jag känner mig älskad!!!

Min matte har varit hemma i 7 veckor för ortopeden har opererat hennes fot. Hon var så mysig när hon var hemma. När hon kom hem hade hon 2 järnrör i händerna   :I Hon kunde inte förflytta sig utan dem...Då var jag rädd för henne...Sen mådde matte illa, och då gick det undan med järnrören...in på toan...blä!!! Hon höll på sådär en hel dag, från morgonen till kvällen...och hon grät också...Stackars min matte, det var så synd om henne.
Sen blev det bättre och bättre och jag slutade att vara rädd fär henne...hon liksom blev smidigare med järnrören  :)  Sen la hon undan det ena och använde bara ett. Matte ropade mycket på Jens...som om han var hennes assistent eller så, han tog ut oss hundar när husse jobbade, han lagade mat, han hämtade åt matte och han var så duktig!!!
Sen blev gammelmormor sjuk och så dog hon också...och då var alla på begravning. De gör som vi gör, bränner upp den döda och så....Gammelmormor kanske ska stå i hyllan brevid Erik och Flora? Vet inte än, men jag har sett att hon ryms om man flyttar ihop dem lite...
Jag trodde att Jojjo också skulle dö, för hansvimmade och rev ner stora, stora tv:n på sig och slog huvudet i golvet och fivk ont i knät av tv:n...Men han dog inte   :)   Tack käre Gud för att du låter barnen leva iallafall  :)
Sen har köket blivit ett nytt kök...matte målade elementen, för då kunde hon sitta på en stol...hussarna målade och tapetserade...Matte pyntade så fint med gammelmormosr grejer som hon har fått. Hon säger att gammelmormor bor i köket nu...Aha...hennes urna kanske ska stå i köket,,,det kanske är så matte menar? Inte alls stå brevid Erik och Flora?
Under tiden matte var hemma så där länge, hände det nåt med mattes och mitt hjärta!!! Vi liksom kände hur mycket vi egentligen älskar varann!!! Jag får ofta sitta i fåtöljen med matte, och en kväll delade vi på en hel kanelbulle...Det var så gott, för den var så där ljus och fluffig som bara min mattes kanelbullar kan vara...å vad mysigt vi hade.
Tsarina får inte sova med matte och husse nå mer  :)  :)  :)   Hon sover instängd hon med  :) :) :) Haha!!!
Det har hänt sååååå mycket sen jag skrev sist...jo, just det...nu klipper husse klorna på mig. Han är ganska bra på det. Det trodde jag aldrig!

KrM FRÅN LILLA JAG...
                             

RSS 2.0