Matte blev sur...

Min mattes humör växlar väldigt fort...
Först låg vi i sackosäcken tillsammans och hade jätte mysigt. Hon berättade hur fin och vacker jag var och jag njöt för fullt och nästan började spinna.
Sen gick hon och kissade och tyckte att jag också skulle ut på sista kvällspinken, så hon tog på mig mitt fina reflexhalsband och släppte ut mig.
Vad hon hade glömt var att hon hade satt ut maten på kylning...
Så när jag kom ut på bron var det som om Gud sa "varsågod Cleo och ät"...och gissa om jag åt!!! Jag gick aldrig ens ner från bron och kissade...
När matte öppnade dörren höll jag på att riva ner formen - så rädd blev jag....och sen förstår ni ju hur hon lät min matte...
Men ibland är det ju liksom värt allt elände - för grillat och gratäng är verkligen GOTT!!! Nu tror matte att jag ska få magknip inatt och bajsa inne.
Kram från Kleåpatra

Min matte är hemma igen!!!

När matte var i Kina så kändes det som att hon aldrig mera skulle komma hem igen...att mitt liv var slut.
Det har varit så tråkigt och trist hemma och tyst också för den delen. Ingen som har pratat med mig på det där pipiga gulliga sättet som min matte brukar göra. Och inga promenader alls heller. Unghussarna i det här huset är lata!!! Dom har sovit nästan hela dagen och vi har fått äta frukost till lunch och middag mitt i natten...usch vad omoraliskt!!!
Jag har hört att Anja har gråtit på nätterna för att hon har längtat efter sin husse...fast hon låssades inte om det.
Den enda som har brytt sig om mig är Chili - min allra bästa vän!!!


Vi har lekt ibland och haft kul!!!
När matte och husse kom hem igen blev jag blyg. Jag tror till och med att jag rodnade. Det liksom brände runt nosen och nosen blev blöt. Och så ville jag gråta...Är det normalt att bli ledsen när man är glad???
Nu har vi fått vara ute och promernera igen...på isen! Det är kul på isen...man liksom glider fram på klorna och kan inte välja åt vilket håll man ska. Anja är jätte busig på isen...så busig att jag blir rädd. Hon biter mig så hårt när hon är glad. Då brukar jag försöka springa undan, men då blir hon bara ännu busigare och biter mig ännu hårdare när hon får tag på mig. Jag brukar bita tillbaka. Runt halsen på henne. Där får man tag ordentligt och hon kommer inte loss hur mycket hon än försöker...Därför har hon alltid en massa sår runt halsen! Och jag har svarta tussar med hår i munnen. Matte är noga med att jag ska spotta ut allt hår för annars tror hon att jag ska spy hårbollar på nya mattan i rummet...(Det har faktiskt hänt)
Idag är det fredag och det betyder FREDAGSMYS även för oss hundar. Jag har bett matte köpa vår stora favorit...nämligen stora, torra, gula MAJSKROKAR!!! Vi älskar dom!!! Vi brukar mysa i vardagsrummet med matte, husse och unghussarna. Jag och Anja är de enda som tar fint när vi blir bjudna. Bordrarna hugger matte och husse i fingrarna för att få majskrokar nog fort. Vilket liv det skulle bli om jag högg i fingrarna!!! men jag ärä en fin och väluppfostrad ung lady med massor av eget hundvett inom mig...jag vet hur man ska föra sig på ett fint sätt!
Nu säger matte att jag ska gå ut och kissa innan hon ska till jobbet!!!
Puss och kram från Allas Egen Bloggar-Cleo!!!

Övergiven!!!

Jag känner mig deprimerad...för matte ska resa bort frå mig!!! Hon och husse ska åka till ett land där dom äter hundar...till Kina! Hur kan man äta hundar??? Matte har lovat att inte smaka på nån hund...för då kanske hon får smak och äter upp oss???!!!...
Det känns tråkigt att min matte ska bort. Det är iget kul hemma när hon är borta. Chili och jag gråter mest när matte är borta och Anja gråter när husse är borta. Hulda bryr sig ente så mycket - eller så är hon för stålt för att visa det. Bibbi har ju sin lilla älskade husse hemma. Hon får ALLTID sova med honom i hans säng...orättvist! Chili och Hulda turas också om att sova i människosängar. De brukar få sova med husse och matte ibland. Anja och jag får ALDRIG sova i nån säng...matte tror att jag ska kissa...konstigt va???
Matte har sagt till mig att hon kommer hem på måndag kväll och då ska jag få en present...undrar jist vad det kan vara???
Nu ska vi gå på sista hundpromenaden med matte och husse innan de åker...sen tar det 6 dagar till vi promernerar med dem igen.
Anjas kille Nemo ska bli husse åt en liten bäbis vilken dag som helst. Matte surrar myscket om den där lilla bäbisen...att bäbisar är så fina och luktar så gott...USCH säger jag, för bäbisar! Hoppas aldrig mate blir gravid, men hon är ju för gammal nu säger hon. Vilken tur!!!
Puss på hakan från Bjurs  vackra Kleåpatra

RSS 2.0