Hur kunde matte veta???

     
Jag tror att min matte har varit detektiv i sitt tidigare liv...
När vi var till skogen och plockade lingon hittade jag ett riktigt trevligt ställe att rulla mig i - det var alldeles tyst i hela skogen förutom på denna plats. Just där surrade skogens alla flugor...de liksom sög mig med med sitt surr. Surret sa i en entonig stämma "kom hit...kom hit". Naturligtvis gick jag närmare som förhäxad av alla flugorna...
Jag började rulla hit och dit på rygg. Flugorna tystnade och försvann och jag vaknade upp ur min dvala. Platsen jag legat på luktade ljuvligt...för mig iallafall! Det luktade både starkt och gott av något jag inte kunde känna igen. Jag bara älskade doften...
Jag gick fram i en glänta där matte stod med lingonhinken och redan innan jag kom fram spände hon blicken i mig och undrade vad i herrans namn det var som luktade så illa i skogen. Jag fattade inte alls vad hon menade, så jag gick en sväng till husse. Hann bara stirrade på mig utan att säga ett ord. Men den blicken sa mer än tusen ord kan jag lova.
Efter ett tag kom matte fram till mig och lät som om hon ville börja gråta. Hennes ord löd:
" Ja det kunde jag väl ge mig f-n på att du, din GRIS rullat i nån skit" Hon sa att det säkert var människoskit.....Ja, inte vet jag vad det var.
Sen hittade Anja och jag grillrester i ett dike, men då sa matte att vi skulle åka hem. Hon sa också att skiten jag rullat mig i var från thailändska bärplockare...hur kunde hon vara så säker på det??? Skit som skit!!!
Då blev jag helt säker på att min matte nång gång jobbat på SÄPO eller nåt sånt...
Men matte hade hittat ett tomt cigarettpaket där det var thailändska bokstäver på, brevid de halvruttna grillresterna vi börjat äta på...Matte hon är rätt smart iallafall som kan lista ut så mycket.
Jag fick bada när jag kom hem...husse skrubbade mig riktigt ordentligt innan han var klar med mig, och ingen ville ta i mig på hela kvällen fast jag var nybadad...
Jajja, sånt är livet!
Kram från en ren och fin Cleo

Tomten är far till alla barnen...

kan man nästan säga!!!
Vi hade släktträff igår...eller Amstaffträff som matte säger. Det var även 4 små staffar där. Vi var 7 amstaffar och Rex är pappa till alla utom till Donna...
Det var roligt att vara där och matte fick höra att det inta bara är jag som kan låta illa...flera andra kunde skrika rakt ut de med. Så nu tycker matte att jag är mer normal och hon sa att hon aldrig mer slukke skämmas när jag skriker.
Vi tog en promenad också allihopa. Cissi drog så mycket att hon fick låna mitt strypkoppel och jag fick ha hennes blåa kamoflage halsband.
Här kan ni se några bilder från träffen:

Här är alla samlade
   
Crille, Cissi        Cissi, Cleo            Donna
   
Gibson                 Lycka                     Vilja.Saga
   
Ida,Nova              Ida, Nova                 Nova
   
Ozzy                   Ozzy                    Sheela
   
Promenad             Cleo                       Chili

Vi hörs snart igen!/Kleåpatra

Bjurshundarna!

Nu har vi i vår by kommit igång med våra hundträffar. Vi brukar träffas varannan måndag och ta en lång skogspromenad. Om vi vill promenera med andra träffas vi vid anslagstavlan varje dag kl. 18.00. det är jätte kul med hundpojkar, förutom att jag inte ser dem så mycket...de är aldrig framför mig - bara bakom...Grrr!!! Ibland blir jag så irriterad. Jag vill ju leka med Boss och Nemo, men de bara nosar och tvättar min bakdel...idioter!!!


En annan rolig sak som har hänt är att min bästa vän Mimmi har varit hos oss i 13 dagar. Hon och hennes matte Ingrid håller på att flytta till Piteå från Öland. Mimmi är Huldas unge från sista kullen. Hon är toppen min Mimmi!!! Mimmi är inte alls som de andra sura bordertanterna. Hon leker med mig och har aldrig morrat eller visat tänderna åt mig - de' ni!!!
Mimmi var ochkså med på hundtträffarna och gillade de stora killarna hon med.
 
  

Nu har mimmi åkt hem till Piteå till sitt nya hus. Det är tomt utan henne och jag längtar tills vi får busa nästa gång.

Matte har berättat för mig att vi ska ha en amstaffträff snart. Då får jag träffa en del av mina syskon...spännande!

Hej då från Cleo...

RSS 2.0